Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Bllagojçe Tërpevski


Anëtar i LSDM-së. I lindur më 11.9.1965 në Gostivar. Maqedonas. Magjistër i shkencave teknike nga sfera e ndërtimtarisë, Fakulteti i Ndërtimtarisë, UCDHEM - Shkup.


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, anëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtar
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Malit te Zi, anëtar 

 

Posta elektronike: :b.trpevski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.