Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Betian Kitev 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 23.6.1985 në Shkup. Maqedonas. Magjistër i shkencave politike, Fakulteti Juridik "Justiniani I". Doktorant në sferën e shkencave politike dhe analizës politike në Fakultetin e Shkencave Shoqërore - Lubjanë. 

 
Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP KE), shef i Delegacionit 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtar 

 

Posta elektronike: b.kitev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.