Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

Mira Stojçevska 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 19.7.1966 në Manastir. Maqedonase. Ka kryer Fakultetin e Pylltarisë. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, anëtare
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.