Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

STOJANOVSKI NAQE

 

 

 

 

Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Anëtar i Komisionit për çështje kushtetuese pranë Kuvendit të RM. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë.

U lind në 1950 në fshatin Rastojca, Krushev, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Drejtësisë. Shërbehet me gjuhën frënge. Ishte deputet në Kuvendin e RM në të dy mandatet e mëparshme prej 1991 deri 1994 dhe prej 1994 deri 1998. Jeton në Demir Hisar.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.