Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

RADMILLA SHEKERINSKA

 

 

 

Anëtare e Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Ka qenë nënkryetare dhe kryetare e Rinisë Socialdemokrate. Nënkryetare e Këshillit Qendror dhe anëtare e Kryesisë së LSDM-së. Zëdhënëse e LSDM-së. Anëtare e Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin Evropian.

U lind më 10.6.1972 në Shkup, RM. Maqedonase. Ka kryer Fakultetin e Elektroteknikës dhe punon si asistente e re në Fakultetin e Elektroteknikës. E  din mirë gjuhën angleze dhe frënge. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.