Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

PAJKOSKI LATIF

 

 

 

 

Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë. Anëtar i Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të qytetarit në Kuvendin e RM-së.

U lind në vitin 1957 në fshatin Zhirovnicë, Rostushë, RM. Maqedonas. Ka kryer shkollën e mesme – gjimanzin. Drejtor i Shoqërisë me përgjegjësi të kufizuar “Breza LP“ në fshatin Zhirovnicë. Jeton në fshatin Zhirovnicë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.