Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


NIKOLLA POPOVSKI 

 

Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Anëtar i Bordit qendror dhe nënkryetar i LSDM-së. Koordinator i grupit parlamentar të LSDM-së në Kuvendin e RM-së. Kryetar i Komisionit për Financa dhe Buxhet në Kuvendin e RM-së. Anëtar i delegacionit të Kuvendit të RM-së në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Europës. Kryetar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM-së për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Irlandës.

I lindur më 1962 në Shkup, RM, maqedonas. Ka mbaruar fakultetin ekonomik. Ka qenë i punësuar në Ministrinë për Zhvillim dhe në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë, ndërsa nga viti 1990 është i angazhuar profesionalisht në parti. E njeh mirë gjuhën angleze. Ka qenë deputet në Kuvendin e RM-së në dy mandatet e mëparshme prej vitit 1992 deri më vitin 1994 dhe prej vitit 1994 deri më vitin 1998. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.