Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

MITEVSKI DRAGAN

 

 

 


Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Delegat në Këshillin e Komunës së Kumanovës. Anëtar i Kryesis së Lidhjes së Sindikatëve të Republikës së Maqedonisë. Ka qenë anëtar i Komitetit Komunal të LKM dhe anëtar i Këshillit të Sindikatave Komunale. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë.

U lind në vitn 1949 në f. Otoshnica, Kriva Pallankë, RM. Maqedonas. Ka kryer  Fakultetin Juridik. Ka punuar si referent juridik në Kuvendin Komunal të Kumanovës, pastaj ka qenë referent juridik në Ndërmarrjen autotransportuese “Jug-Turist” në Kumanovë. Ka qenë sekretar në Ekonominë e Pyjeve në Kumanovë, e pastaj është emruar drejtër i dhunshëm në fabrikën “Dier”. Në një periudh të caktuar ka qenë kryetar i Gjyatës Komunale për kundërvajtje. Tash është drejtor i Shoqërisë tregtare “Mitkomerc-94” në Kumanovë. Shërbehet me gjuhën frenge. Ka qenë deputet i LSDM-së në Kuvendin e RM në dy mandatet e mëparshme. Nga viti 1990 deri në 1994 dhe nga viti 1994 deri në 1998. Jeton në Kumanovë.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.