Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

KOVAÇEVSKI STOJAN

 

 

 


 
Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Ka qenë kryetari i Këshillit Komunal të Sindikatave – Strugë, anëtar i Këshillit Federative të Sindikatave për Shëndetësi. Anëtar i Këshillit Qendror të Kryesisë së LSDM-së. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë.

U lind në vitn 1941 në Strugë, RM. Maqedons. Ka kryer Fakultetin e Mjekësisë, specilaslist i mjekësisë interne. Ka punuar si mjek në fshat, ka qenë drejtor i Entin për neurologi në Strugë, ku edhe tash punon si specialist i mjekësisë interne, përkatësisht neurolog. E njeh mirë gjuhën ruse, ndërsa shërbehet edhe me gjuhën frënge. Ka qenë deputet i LSDM-së në Kuvendin e RM në të dy mandatet e mëparshme nga viti 1990 deri në 1994 dhe nga viti 1994 deri në 1998. Jeton në Strugë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.