Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

KITANOSKI LLAZAR

 

 

 

 

U lind në vitin 1948 në Ohër, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin Juridik, doktor i shkencave jurdike. Profesor në Fakultetin Jurdik. Shërbehet me gjuhën frënge. Jeton në Shkup.

Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM) dhe anëtar i Kryesisë së Partisë. Ka qenë anëtar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe ministër i Mbrojtjes.

Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bullgarisë.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.