Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

IVANOV MIRKO

 

 

 

 

Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Kryetar i Këshillit Komunal të Dellçevës. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë.

U lind në vitin 1948 në f. Bigëll, Delçevë, RM. Maqedonas. Ka kryer shkollën e lartë teknike. Ka punuar si inxhinier reparti për prodhimtari, ka qenë drejtor i ndërmarrjes. Shërbehet me gjuhën frënge, serbe dhe bullgare. Ka qenë deputet i LSDM-së në Kuvendin e RM-së në të dy mandatet e mëparshme nga viti 1990 deri në 1994 dhe nga viti 1994 deri në 1998. Jeton në Dellçevë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.