Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ÇIFLIGANEC VANÇO

 

 

 

 

Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Anëtar i Këshilli Qendror të Partisë. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë.

U lind në 1955 në Radovish, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e  Teknologjik, doktor i shkencave teknologjike. Ka qenë drejtor i përgjithshëm  në xeheroret "Buçim" në Radovish, ndërsa tani është menaxher i përgjithshëm. Njëkohësisht është edhe profesor në Fakultetin e teknologjisë – xehetarisë në Shtip. Shërbehet me gjuhën ruse dhe angleze. Ka qenë deputet i LSDM-së në Kuvendin e RM dhe në mandatin e kaluar prej 1994 deri në  1998. Jeton në Radovish.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.