Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

BUZLEVSKI DIMITAR

 

 

 


Anëtar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM).

Në suazat e angazhimi të tij profesional partiak ka qenë nënkryetar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë deri në vitin 1998 dhe ministër i Komunikacionit dhe Lidhjeve në përbërjen e mëparshme të Qeverisës së Republikës së Maqedonisë. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkepunm me Parlamentin e Republikës së Polonisë.

U lind në vitin 1952 në fshatin Jankoec, Resnjë, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin Ekonomik. Përkrah angazhimit partiak profesional ka punuar edhe në Ndërmarrjen “Agropollog”, Resnjë. Shërbehet me gjuhën frenge. Jeton në fshatin Jankoec, Resnjë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.