Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЗОРАН КРСТЕВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1960 година во Скопје, Македонец. Завршил Правен факултет. Беше пратеник и во претходниот мандатен период. Живее во Скопје.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.