Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


КИРЕ ВИДИМЧЕ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1956 година во Битола, Македонец. По професија е машински инженер. раководител  е на Деловно-техничкиот информативен систем во РЕК „Битола". Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.