Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Трпеновски Димитар

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1934 година во село Вевчани, Струга, Македонец. Завршил Медицински факултет. Работи како хирург, субспецијалист во медицински центар во Струга. Беше пратеник и во претходниот мандат на Собранието на Република Македонија. Живее во Струга.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.