Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Трајаноска Николина

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1952 во Скопје, Македонка. Завршила Технолошко-металургиски факултет-текстилна насока. Работи како технички раководител во фабриката за конфекција Отекс -Кичево. Живее во Кичево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.