Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Талимиџиоски Петар

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1942 во село Големо Коњари, Пилеп, Македонец. Завршил Земјоделско-шумарски факултет. Раководител на здружението на тутунопроизводителите Мице Козар. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.