Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Станковски Владимир

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1942 во Куманово, Македонец, Завршил Економски факултет и применета кибернетика. Живее во Скопје.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.