Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СЛОБОДАН НАЈДОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1961 година во село Добровени, Битола, Македонец. Завршил Економски факултет. Вработен е како комерцијалист во Пивара - Битола. Живее во село Кравари, Битолско.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.