Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СЛОБОДАН ДАНЕВСКИ

 

 

 

 

 


Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1957 година во Свети Николе, Македонец. Завршил високо образование, ПТТ - инженер. Живее во Свети Николе.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.