Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СЛАВЕ НАУМОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1952 година во село Бањица, Гостивар, Македонец. Завршил Стоматолошки факултет и специјализација по орална и максилофацијална  хирургија. И во претходните четири години беше пратеник во Собранието на Република Македонија. Живеее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.