Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СИМОН НАУМОСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1941 година во Прилеп, Македонец. Завршил Технолошки факултет. Директор е на Прехранбената  индустрија „Витаминка“ од Прилеп. Беше пратеник и во претходниот мандатен период. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.