Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Симјановски Наум

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1962 во Битола, Македонец.завршил Сообраќаен факултет. Директор е на Транскоп –Битола. Беше пратеник во Собранието на Република Македонија И во претходниот мандатен период. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.