Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


САНДЕ ДАВЧЕВ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1951 година во Штип, Македонец. Завршил електротехнички факултет. Беше пратеник во Собранието на Република Македонија и во претхдониот мандатен период. Директор е на "Мегапак" во Штип. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.