Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Поповски Димитрија

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1941 година во Скопје, Македонец. Завршил Факултет за физичка култура, доктор е по спортска медицина. Беше пратеник и во претходниот мандатен период. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.