Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ПАНЧЕ НАСЕВ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1943 година во Штип, Македонец. Завршил Економски факултет. Генерален директор е на МК „Астибо“ во Штип. Беше пратеник и во претходниот мандатен период. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.