Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Николоски Ристо

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1960 година во Прилеп, Македонец. Завршил Правен факултет. Директор е на ДООО Кланица-комерц во Прилеп. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.