Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МИНОВ ПАНЧО 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1958 година во Кавадарци, Македонец. Завршил Правен факултет и факултет за политички науки. Беше пратеник и во претходниот мандатен период. Живее во Кавадарци.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.