Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МАРЈАН КОТЛАР

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1957 година во Охрид, Македонец. Завршил Медицински факултет. Специјалист е по интерна медицина во Заводот за кардиоваскуларни болести во Охрид. Живее во Охрид.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.