Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Коцевски Аце

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1961 година во село Мартолци, Велес, Македонец. завршил Градежен факултет. Живее во Велес.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.