Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИЛИЈА КАРОВ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на македонија, сега ЛДП. Роден 1951 година во село Подлог, Кочани, Македонец. Завршил Земјоделски факултет, доктор по земјоделски науки. работи како приватен стопанственик. Живее во Кочани.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.