Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЈАКИМ ИВАНОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија  на Македонија, сега ЛДП. Роден 1933 година во село Лазарополе, Македонец. Магистер е по економски науки. Директор е на А.Д. Стопанска банка - Главна филијала - Битола. и во изминатите четири години беше пратеник во Собранието на Република Македонија. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.