Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Чапов Славчо

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1946 година во Радовиш, Македонец, Завршил Виша земјоделска школа. Живее во Радовиш.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.