Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

                                                         РОЗА ТОПУЗОВА-КАРЕВСКА
 
 


    
 

 


   
   Член на ЛДП. Родена 1954 г. во Прилеп, РМ. Доктор по археологија. Работела во Институтот за старословенски култури, Прилеп од 1981 г. Се служи со англиски и полски јазик. Живее во Прилеп.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.