Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

БОРИСЛАВ КРМОВ


Член на Левица. Роден на 16.6.1981 во Штип. Македонец. ДСУ Гимназија „Славчо Стојменски“, Штип.

 

Активности во Собранието:

  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите, член

 

Е-пошта: B.Krmov@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.