Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Koordinatorët e grupeve parlamentare në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë 2016-2020


Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit "Për Maqedoni më të mirë"  


Grupi parlamentar i Bashkimit Demokratik për Integrim - BDI


Grupi parlamentar i Lidhjes Socialdemokrate e Maqedonisë, Partisë Liberale-Demokratike, Partisë së re Socialdemokrate, Partisë së lëvizjes së Turqve, Partisë për Ardhmëri Evropiane, Partisë së Pensionistëve të Bashkuar, Palës Serbe në Maqedoni dhe Deputetëve të pavarur

Grup i pavarur parlamentar i VMRO-DPMNE-së dhe Koalicioni për Maqedoni më të mirë 

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.