Контакти

КОНТАКТ ЛИЦА

 

Офицер за заштита на личните податоци 

 • Јасмина Трпкова-Ќурапова - виш соработник за поддршка на работата на Националниот совет за евроинтеграции
  телефон: 078/325-959
  е-пошта: J.Trpkova@sobranie.mk

Заменик-офицер за заштита на личните податоци 

 • Целе Најдески - советник за поддршка на работата на Националниот совет за евроинтеграции
  телефон: 072/239-628 
  е-пошта: C.Najdeski@sobranie.mk

Контакт-лица за комуникација со граѓани со одреден вид и степен на попреченост:

 • Марија Вељовска-Кондовска - советник на Комисија за надворешна политика
  телефон: 02/3 11 22 55, локал 338 
  е-пошта: M.VeljovskaKondovska@sobranie.mk
 • Филип Филиповски - виш соработник за следење и реализација на седниците на Комитетот за односи меѓу заедниците
  телефон: 02/3 11 22 55, локал 423 
  е-пошта: f.filipovski@sobranie.mk
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.