Megjunarodna sorabotka
 
Bashkëpunimi ndërkombëtar


AKTIVITETEE martë, 16 tetor 2012

KONFERENCA JUBILARE E DIMENSIONIT PARLAMENTAR TË PBEJL

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë, në kuadër të dimensionit parlamentar të Kryesimit maqedonas me Procesin për bashkëpunim në Evropën Juglindore, dje dhe sot (15-16 tetor 2012), është nikoqir në Konferencën ndërkombëtare "15 vjet nga dimensioni parlamentar i PBEJL - e kaluara, e tanishmja dhe ardhmëria evropiane e Rajonit" dhe Mbledhja e 7-të e Grupit punues për Dimensionin parlamentar të PBEJL.E premte, 15 tetor 2012

FJALIMI I KRYETARIT VELJANOSKI NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE DEDIKUAR 15 VJETORIT TË DIMENSIONIT PARLAMENTAR TË PBEJL

Në emër të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe në emrin tim personal, Ju dëshiroj mirëseardhje, qëndrim të këndshëm dhe punë të suksesshme dhe të frytshme. Me të vërtetë është kënaqësi e madhe të jesh nikoqir dhe organizator i një ngjarjeje të rëndësishme, siç është shënimi i përvjetorit të Konferencës së parë në nivel të kryetarëve të parlamenteve të shteteve-anëtare të Procesit për bashkëpunim me Evropën Juglindore, e iniciuar nga Parlamenti i Republikës së Greqisë dhe e mbajtur po këtë datë para 15 vitesh në AthinëFOTOGALERIA"15 vjet të dimensionit parlamentar të PBEJL-së - e kaluara, e tanishmja dhe ardhmëria europiane e Rajonit" dhe takimi i 7-të i Grupit të punës mbi Dimensionin Parlamentar të PBEJL-së, 15-16 tetor 2012, Shkup, më shumë

Fjalime dhe Fjalë rasti

Fjalimi i kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.Trajko Veljanoski

Fjalimi i z-nja Ermira Mehmeti Devaja, kryetare e Grupit të punës mbi Dimensionin Parlamentar të PBEJL-sëFjalimi i  z.Zoran Petrov, zëvendësministër i Punëve të Jashtme  

Fjalimi i znj.Petra Blles, ish-nënkryetare e Bundestagut dhe eksperte e lartë

Fjalimi i znj.Gordana Çomiq, nënkryetare e Kuvendit Popullor së Republikës së Serbisë, anëtare e grupit punues

Fjalimi i z.Valeriu Strelet, Kryetar i Grupit Parlamentar Liberal-Demokratik të Republikës së Moldavisë, anëtar i grupit punues

Fjalimi i znj.Janja Kllasniq, nënkryetare e Kuvendit Nacional të Republikës së Sllovenisë, anëtare e grupit punues

 


PROGRAM

"15 vjet të dimensionit parlamentar të PBEJL-së  - e kaluara, e tanishmja dhe ardhmëria europiane e Rajonit" dhe takimi i 7-të i Grupit të punës mbi Dimensionin Parlamentar të PBEJL-së, 15-16 tetor 2012, Shkup

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.