Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Komisioni Anketues për Skandalin me Fabrikën për Falsifikim të Letërnjoftimeve, Pasaportave, Aferave dhe Dokumenteve tjeraKryetar: Ilija Dimovski
Nënkryetare: Ljupço Dimovski
Anëtarë: 1. Trajço Dimkov
2. Bllagoja Despotoski
3. Liljana Kuzmanovska
4. Bllagica Llasovska
5. Andon Çibishev 
6. Dragan Danev
7. Talat Xhaferi
8. Ejup Rustemi
9.
10.
11.
12.
13. Gazmend Aliji
14. Solza Gërçeva
 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.