Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Комисија за оценување на основаноста на Предлогот за покренување постапка за утврдување одговорност на претседателот на Република Македонија

 

Претседател:  Зоран Илиоски
Членови:  1. Крсто Мукоски
2. Светлана Јакимовска
3. Љупчо Димовски
4. Димитар Стевананџија
5. Момчило Аврамовски
6. Талат Џафери
7. Ејуп Рустеми
8. Рената Дескоска
9. Горан Мисовски
10. Газменд Алији
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.