Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЗИАДИН СЕЛА 

 

Член на Движење за реформи на ДПА. Роден на 1.11.1972 во с. Ливада, Струга. Албанец. Специјалист.

 

Активности во Собранието:

  • Комитет за односи меѓу заедниците, член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со Парламентот на Нов Зеланд, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член


Е-пошта: z.sela@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.