Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KËSHILLAT

 


Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në bazë të nenit 68 paragrafit 1 alinesë 12 të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, themelon këshilla. Në bazë të nenit 68 paragrafit 2 të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, Kuvendi për kryerjen e punëve në kompetencë të tij miraton edhe vendime, deklarata, rezoluta, rekomandime dhe konkluzione.

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.