Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Изборна единица 6

Број на гласачи 6 277.782

Општини:
      
    Тетово
    Гостивар
    Теарце
    Желино
    Дебар
    Брвеница
    Неготино-Полошка
    Боговиње
    Камењане
    Чегране
    Зајас
    Ростуша
    Осломеј
    Врапчиште
    Долна Бањица
    Јегуновце
    Шипковица
    Џепчиште
    Центар Жупа
    Вруток
    Вратница
    Србиново
    Маврови Анови

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.