Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Изборна единица 4

Број на гласачи 4 277.126

Општини:
      
    Прилеп
    Струмица
    Кавадарци
    Радовиш
    Гевгелија
    Неготино
    Ново село
    Бисилово
    Валандово
    Василево
    Богданци
    Кривогаштани
    Муртино
    Могила
    Куклиш
    Демир Капија
    Росоман
    Подареш
    Тополчани
    Конче
    Стар Дојран
    Кукуречани
    Новаци
    Миравци
    Добрушево
    Бач
    Витолиште
    Старавина
    Конопиште

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.