Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Изборна единица 3

Број на гласачи 277.236

Општини:
      
    Велес
    Штип
    Кочани
    Крива Паланка
    Свети Николе
    Виница
    Делчево
    Илинден
    Берово
    Пробиштип
    Кратово
    Македонска Каменица
    Петровец
    Пехчево
    Облешево
    Оризари
    Ранковце
    Карбинци
    Зелениково
    Градско
    Злетово
    Зрновце
    Чешка
    Лозово
    Чешиново
    Клечовце
    Блатец
    Орашец
    Богомила
    Извор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.