Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Изборна единица 2

Број на гласачи 279.7173

Општини:
      
    Куманово
    Гази Баба
    Ѓорче Петров
    Чаир
    Липково
    Шуто Оризари
    Арачиново
    Чучер Сандево
    Старо Нагоричане

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.