Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Изборна единица 1

Број на гласачи 279.593

Општини:
      
    Кисела Вода
    Центар
    Карпош
    Сарај
    Студеничани
    Кондово
    Сопиште
    Македонски Брод
    Самоков

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.