Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

27 април 2014 

ИЗБОРИ 2014

ЛИСТА НА ИЗБОРНИ КАНДИДАТИ

ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ

  • ИЗВЕШТАЈ за конечните резултати од спроведените предвремени избори за пратеници во Собранието на Република Македонија, одржани на 27 април 2014 година
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.