Aktivitete të Institutit Parlamentar

Prill 2017

VIZITË PUNE NË PARLAMENTIN E REPUBLIKËS SË MALIT TË ZI: PARLAMENT I HAPUR PËR QYTETARË TË INFORMUAR DHE TË PËRFSHIRË

Në funksion të shkëmbimit të përvojave dhe përforcimit të bashkëpunimit ndërkombëtar, në prill 2017, të punësuarit në Institutin Parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, organizuan vizitë pune në Parlamentin e Malit të Zi.

Të punësuarit në Njësinë për edukim dhe komunikim patën mundësi të marrin pjesë në evenimentin për edukimin e fëmijëve “Punëtori demokratike – Barbara Pramer” dhe të shkëmbejnë përvoja me kolegët.

Gjatë vizitës dyjavore është prezantuar programi “Parlamenti i hapur” si aktivitet i rëndësishëm për informim dhe përfshirje të qytetarëve. 

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.